Installera över andra Kaspersky-program

Programmet kan installeras över följande program från Kaspersky:

När du installerar det nya programmet tas tidigare installerade Kaspersky Anti-Virus, Kaspersky Internet Security, Kaspersky Security Cloud, Kaspersky Total Security-program bort. Licensen för ett borttaget program kan användas för det nya Kaspersky-programmet. Inställningarna för borttagna program behålls.

När du installerar det nya programmet tas det tidigare installerade Kaspersky Free-programmet bort. Inställningarna för Kaspersky Free sparas inte.

När du byter från Kaspersky Total Security till Kaspersky Standard, sparas säkerhetskopior av filer men visas inte i dessa program. Du kan manuellt lägga till säkerhetskopior av filer. När du byter från Kaspersky Total Security till Kaspersky Plus, sparas kopior av filer och visas automatiskt.